Vi leder efter en skarp og dynamisk digital projektleder med et godt netværk. Vi ønsker at styrke vores online afdeling med en udadvendt digital projektleder, som skal være med til at rådgive i 'newbiz' situationer samt projektlede website og e-commerce projekter til eksisterende kunder. 

Vi håber, at du udfylder en god del af disse ønsker, men det kan også være, at du kan overraske os!

Du er udadvendt og troværdig, og samtidig er du en holdspiller, som er god til at kommunikere med kollegaer og kunder.

Du elsker udfordringen med at tilføre online værdi hos vores kunder. Du forstår at lytte til kunderne, du forstår at sætte dig ind i kundernes forretning og finde frem til deres behov - ligesom du mestrer at være vores tekniske bindeled mellem det kreative team og vores programmører. Du arbejder dedikeret, struktureret og forstår vigtigheden af at levere indenfor aftalte deadlines. Du kommer til at arbejde med scoping, agile udviklingsforløb med projektledelse af website opgaver omkring planlægning, statusrapportering og procesoptimering. Du vil også komme til at arbejde med support opgaver på eksisterende løsninger med korte deadlines. Det vil være en fordel, at du har erfaring med at arbejde på bureau, samt at du kan se holistisk på kundernes markedføringsbehov.

Du har 5+ års dokumenteret erfaring og teknisk baggrund i forhold til at konstruere digitale løsninger og kan definere og estimere løsninger i forskellige platforme. Du har stor erfaring med .net projektledelse (gerne i Dynamicweb og Umbraco), og det er en fordel, at du har erfaring med PIM.

Hvad kan du forvente hos Buchs?

Vi tilbyder en spændende, krævende og udfordrende hverdag sammen med 90 dygtige, kreative og flinke kollegaer i både Ho Chi Minh City, Silkeborg og Randers. Vi er et professionelt og veldrevet bureau, der forstår at balancere en kreativ, innovativ kultur med højt resultatfokus.

Stadig nysgerrig?

Kan du se dig selv i stillingen, og har du en profil, der matcher stillingsbeskrivelsen, så kontakt Henrik Olesen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi indkalder til samtaler løbende.